Vragen over bestellingen plaatsen

Hoe gebeurt de levering?

De levering vindt plaats op het door u verkozen adres (thuisadres, kantoor,...) door DPD. Binnen België voorzien wij ook de mogelijkheid tot levering in het door u gekozen afhaalpunt van DPD of levering in de bpost-pakjesautomaat. (24u/24u - 7d/7d)

Hoe gebeurt de afhaling?

Afhalingen vinden plaats in onze winkel te Sint-Truiden. U ontvangt een bericht wanneer uw bestelling klaar staat om op te halen.

Adres:

Hasseltsesteenweg 416

3800 Sint-Truiden

Openingsuren:

Vrijdag - zondag van 10:00-18:00.

Wat zijn de verzendkosten?

Tijdens het afrekenen krijgt u altijd de vermelding wat de verzendkosten zijn. Deze worden berekend door DPD op basis van het gewicht van uw bestelling.

Wat zijn de leveringstijden?

Voor leveringen binnen België rekenen wij doorgaans op 2-3 werkdagen verzendtijd.

Voor leveringen binnen België rekenen wij doorgaans op 5-6 werkdagen verzendtijd.

Let op: dit is slechts een indicatie. De actuele levertijden zijn steeds onderhevig aan de mate van drukte bij onze koerierdienst DPD. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze indicaties.

Wat gebeurt er als erbij levering niemand thuis is?

Indien u niet thuis bent op het moment van levering, zal DPD een briefje achterlaten. U hebt 15 dagen tijd om het pakket te gaan afhalen in het postkantoor of postpunt dat op het afwezigheidsbericht is aangegeven. U kunt aan een derde persoon vragen om de zending te gaan afhalen in het postkantoor of postpunt dat op het afwezigheidsbericht staat. Wie het pakket gaat afhalen moet het ingevulde en door de bestemmeling ondertekende afwezigheidsbericht meenemen. Voor verdere vragen, waaronder de aanvraag van een tweede aanbieding van uw zending, kunt u de klantendienst van DPD
contacteren.